Ciuperci umplute cu carne tocata de porc

0 Shares

Apetisantele ciuperci umplute cu carne tocata de porc sunt nemaipomenit de savuroase. Se prepara rapid si se pot servi ca atare langa o salata, dar si ca garnitura alaturi de o friptura preparata la gratar.

ciuperci umplute cu carne tocata de porc

Ingrediente ciuperci umplute cu carne tocata de porc:

  • 12 ciuperci marime medie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 1 ardei iute rosu (scoateti semintele) tocat marunt
  • 150 grame carne tocata de porc
  • 3 rosii tocate marunt
  • 1 legatura patrunjel praospat tocat
  • Sare
  • Piper

Preparare ciuperci umplute cu carne tocata de porc:

  • Se spala si se curata ciupercile.
  • Se scot piciorusele, apoi cu ajutorul unui cutit se curata interiorul ciupercilor.
  • Cu ajutorul unei pensule de bucatarie ungeti cu ulei fiecare ciuperca in parte.
  • Puneti restul ingredientelor intr-un castron si mixati-le bine cu ajutorul mainilor pana obtineti o compozitie omogena.
  • Cu ajutorul unei lingurite umpleti fiecare ciuperca cu compozita obtinuta anterior.
  • Puneti ciupercile pe gratar si lasati-le timp de 12-15 minute sau pana sunt rumenite.
  • Cand mancati turnati putin ulei de masline deasupra acestora.
  • Serviti ciupercile umplute cu carne tocata de porc alaturi de o salata de vara.
  • Nota: Puteti sa le puneti si intr-o tava in cuptorul incins la 170 grade, dar preparate pe gratar sunt mai gustoase.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.