Ciuperci umplute cu carne tocata de porc

91 Shares

Apetisantele ciuperci umplute cu carne tocata de porc sunt nemaipomenit de savuroase. Se prepara rapid si se pot servi ca atare langa o salata, dar si ca garnitura alaturi de o friptura preparata la gratar.

ciuperci umplute cu carne tocata de porc

Ingrediente ciuperci umplute cu carne tocata de porc:

  • 12 ciuperci marime medie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 1 ardei iute rosu (scoateti semintele) tocat marunt
  • 150 grame carne tocata de porc
  • 3 rosii tocate marunt
  • 1 legatura patrunjel praospat tocat
  • Sare
  • Piper

Preparare ciuperci umplute cu carne tocata de porc:

  • Se spala si se curata ciupercile.
  • Se scot piciorusele, apoi cu ajutorul unui cutit se curata interiorul ciupercilor.
  • Cu ajutorul unei pensule de bucatarie ungeti cu ulei fiecare ciuperca in parte.
  • Puneti restul ingredientelor intr-un castron si mixati-le bine cu ajutorul mainilor pana obtineti o compozitie omogena.
  • Cu ajutorul unei lingurite umpleti fiecare ciuperca cu compozita obtinuta anterior.
  • Puneti ciupercile pe gratar si lasati-le timp de 12-15 minute sau pana sunt rumenite.
  • Cand mancati turnati putin ulei de masline deasupra acestora.
  • Serviti ciupercile umplute cu carne tocata de porc alaturi de o salata de vara.
  • Nota: Puteti sa le puneti si intr-o tava in cuptorul incins la 170 grade, dar preparate pe gratar sunt mai gustoase.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.