Penne cu sos de smantana si bacon

36 Shares

Delicioasele Penne cu sos de smantana si bacon sunt perfecte pentru o cina rapida si copioasa. Puteti folosi si alte tipuri de paste scurte: farfalle, fusilli, rigatoni, etc.

Penne cu sos de smantana si bacon

Ingrediente Penne cu sos de smantana si bacon:

  • 500 grame paste penne
  • 200 grame bacon
  • 250 ml smantana de consistenta mai groasa
  • 150 grame branza rasa
  • 3 galbenusuri
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel proaspat

Preparare Penne cu sos de smantana si bacon:

  • Fierbeti pastele penne al dente, strecurati-le.
  • Baconul se taie in in fasii subtiri, apoi in bucati, si acestea se prajesc cateva minute.
  • Cand baconul devine crocant se adauga smantana in tigaie.
  • Mixati ingredientele, condimentati cu sare si piper.
  • Adaugati pastele fierte (dupa ce le-ati strecurat), mixati 1-2 minute.
  • Inchideti focul, adaugati imediat branza rasa si galbenusele, pe care in prealabil le mixati intr-un castronel.
  • Cand serviti delicioasele Penne cu sos de smantana si bacon, garnisiti cu patrunjelul proaspat.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.