Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata

12 Shares

Apetisatele Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata le puteti servi ca si aperitiv la o masa festiva, dar si la o cina mai simandicoasa. Aroma crustei de bacon rumenite, impreuna cu piureul de cartofi, alcatuiesc o mancare fabuloasa, usor de preparat.

Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata

Ingrediente Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata:

  • 20 + 4 felii subtiri de bacon
  • 6-7 cartofi mici
  • 2-3 fire ceapa verde tocata marunt
  • Marar, patrunjel tocate marunt
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
  • Ulei

Preparare Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata:

  • Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca, pana cand ii puteti decoji.
  • Intr-un castron se zdrobesc cartofii curatati de coaja, cu ajutorul unei furculite, pana cand obtinem cu piure.
  • Se adauga ceapa verde, mararul, patrunjelul, tocate marunt, in piureul format.
  • Adaugati galbenusul, mixati.
  • Albusul se bate separat, pana cand devine rigid, apoi se adauga in compozitia cu cartofi.
  • Aranjati feliile de bacon (2X10) suprapunandu-le.
  • Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata 2
  • Pe cele 2 „covorasele” de bacon formate, intindeti piureul de cartofi cu ceapa, marar, patrunjel si ou, obtinut anterior.
  • Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata 3
  • Cu ajutorul unui cutit rulati, formand doua rulouri.
  • La capetele rulourilor mai puneti o felie de bacon pentru a inchide rulourile, astfel incat piureul sa nu iasa din acestea.
  • Rulouri din bacon cu cartofi si verdeata 4
  • Se prajesc la foc mic intr-o tigaie cu ulei incins, in jur de 2-3 minute pe fiecare parte.
  • Rulourile din bacon cu cartofi si verdeata, se taie in felii si se servesc calde alaturi de salata favorita.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.