Negresa cu branza si fructe

9 Shares

Negresa cu branza si fructe este un desert excelent cu care va puteti impresiona musafirii. Blatul umed de cacao combinat cu cheesecake-ul si fructele din top, alcatuiesc o prajitura delicioasa.
Negresa cu branza si fructe

Ingrediente Negresa cu branza si fructe:

Negresa:

  • 2 cani faina
  • 2/3 cana zahar
  • 2/3 cana cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 cana lapte
  • 2/3 cana ulei
  • 2 oua mari
  • 2/3 cana apa clocotita

Compozitie branza:

  • 2 kg branza de vaci
  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 plicuri budinca de vanilie

In plus:

  • Fructe: afine, capsuni, prune, etc.

 

Preparare Negresa cu branza si fructe:

Negresa:

  • Puneti faina, zaharul, cacaua, praful de copt, bicarbonatul de sodiu intr-un castron.
  • Amestecati ingredientele cu o lingura pana la omogenizare.
  • Se adauga in compozitie laptele, uleiul, ouale, se amesteca.
  • Turnati apoi apa fiarta, amestecati pana obtineti o compozitie omogena.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 25×35 cm, in care ati pus hartie de copt.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 200 grade celsius timp de cca. 20 minute.
  • Intre timp, spalati fructele, stergeti-le bine de apa, si pragatiti compozitia de branza:
  • Intr-un castron se mixeaza branza de vaci pana devine ca o crema.
  • Se adauga ouale, zaharul si praful de la budincile de vanilie.
  • Se amesteca pana la omogenizare.
  • Intindeti compozitia de branza peste negresa partial coapta.
  • Deasupra se aranjeaza fructele.
  • Se scade temperatura cuptorului la 180 grade celsius si se mai lasa tava in cuptor inca cca. 30-40 minute.
  • Negresa cu branza si fructe se lasa sa se raceasca complet, se da la frigider cel putin 8 ore, apoi se taie in bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.