Crema pufoasa cu capsuni

Un desert rapid de vara foarte gustos, aromat si nu in ultimul rand armonios colorat, este delicioasa Crema pufoasa cu capsuni. Puteti folosi si alte fructe de vara daca doriti (mure, zmeura, caise, piersici, struguri, etc.).

Crema pufoasa cu capsuni

Ingrediente Crema pufoasa cu capsuni:

  • 150 grame branza crema
  • 200 grame smantana (grasime 30%)
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 lingurite zahar vanilat
  • 1 plic gelatina
  • Capsuni

Preparare Crema pufoasa cu capsuni:

  • Pregatiti doua castronele pentru a pune crema pufoasa cu capsuni in acestea.
  • Inmuiati gelatina conform instructiunilor de pe plic.
  • Intr-un castron mare mixati branza crema cu smantana, zaharul pudra si cel vanilat pana cand obtineti o crema omogena pufoasa.
  • Incorporati apoi in castron gelatina dizolvata anterior conform instructiunilor de pe plic, dupa ce s-a racit.
  • Taiati cateva capsuni pe sfert.
  • Puneti in cele doua castronele un strat din crema obtinuta anterior (cca. jumatate din crema impartita in mod egal in cele 2 catsronele).
  • Adaugati peste acestea jumatate din capsunile taiate pe sfert.
  • Puneti deasupra capsunilor restul crema impartit egal intre cele 2 castronele.
  • Asezati apoi restul de capsuni taiate pe sfert, si decorati si cu capsuni intregi.
  • Lasati crema pufoasa cu capsuni sa stea la frigider cel putin 2-3 ore inainte de a o manca.
Please follow and like us:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.