Chiftele din conopida

69 Shares

Servite la pranz sau la cina, delicioasele Chiftele din conopida, sunt foarte usor de preparat, au putine calorii, si au in plus avantajul ca se pot servi ca atare, dar si ca garnitura alaturi de orice tip de friptura.

Chiftele din conopida

Ingrediente Chiftele din conopida:

  • 1/2 conopida marime medie taoata in buchetele
  • 2-3 felii paine veche
  • 2/3 cana lapte
  • 1 ou batut
  • 1 legatura marar proaspat tocat
  • Sare
  • Piper
  • Pesmet
  • Ulei pentru prajit

Preparare Chiftele din conopida:

  • Spalati buchetelele de conopida, fierbeti-le in apa cu sare pana cand se inmoaie.
  • Puneti feliile de paine sa se inmoaie in lapte.
  • Buchetelele de conopida fiarta se scurg bine de apa, se toaca marunt cu cutitul, se pun intr-un castron.
  • Peste acestea de adauga oul batut, painea inmuiata in lapte (o scurgeti de lapte), mararul tocat, sarea, piperul.
  • Framantati compozitia obtinuta pana cand obtineti un mix omogen.
  • Formati chiftelele din conopida, dati-le prin pesmet, apoi prajiti-le pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se rumenesc.
  • Chiftelele din conopida se servesc calde.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.