Salata caprese

Salata Caprese (salata din Capri) este un preparat perfect de vara pentru cei ce vor sa gateasaca ceva rapid. Salata a fost creata in ani 1950 la Trattoria da Vicenzo pentru a fi servita clientilor la masa de pranz. Ea combina cu succes mozzarella, rosii si frunze de busuioc, si este una din cele mai simple si mai delicioase salate.

salata caprese

Ingrediente:

  • 100 grame rosii cherry
  • 100 grame mozzarella
  • 2 linguri otet balsamic
  • frunzulite proaspete de busioc
  • Sare
  • Piper

Preparare salata caprese:

  • Taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti-le intr-o farfurie plata.
  • Taiati bucatile de branza mozzarella in felii si intercalati-le printre rosii.
  • Decorati cu frunzulitele  de busuioc
  • Condimentati cu  sare, piper.
  • Serviti imediat salata caprese.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.