Piept de pui la tigaie cu sos de branza si rosii

Pieptul de pui la tigaie cu sos de branza si rosii poate constitui o cina perfecta si rapida, insa puteti s-o preparati si cand aveti musafiri deoarece este o reteta speciala si are o savoare deosebita.

Piept de pui la tigaie cu sos de branza si rosii

Ingrediente Piept de pui la tigaie cu sos de branza si rosii:

  • 450 grame piept de pui file (fara piele, fara os) taiat in bucatele
  • 1 ardei gras verde taiat cuburi
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 120 grame branza crema
  • 180 ml supa de pui
  • 2 fire ceapa verde tocate marunt
  • 3-4 frunze proaspete de busuioc maruntite sau 1 lingurita busuioc uscat
  • 50 grame rosii cherry taiate in jumatate
  • Sare
  • Piper
  • 2-3 linguri ulei

Preparare Piept de pui la tigaie cu sos de branza si rosii:

  • Intr-o tigaie tip wok incingeti uleiul si prajiti bucatile din piept de pui impreuna cu ardeiul tocat timp de 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc.
  • Adaugati usturoiul pisat, mixati usor ingredientele.
  • Puneti apoi branza crema, supa de pui, ceapa verde tocata si busuiocul.
  • Lasati-le pe foc amestecand des pana cand sosul se ingroasa si bucatile din piept de pui sunt facute.
  • In final adaugati jumatatile de rosiile cherry si mai lasati ingredientele pe foc inca 2 minute.
  • Pieptul de pui la tigaie cu sos de branza si rosii se serveste alaturi de orez sau paste.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Piept de pui la tigaie cu sos de branza si rosii” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

8 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.