Vinete cu ceapa maioneza si parmezan la cuptor

Agendautila » Retete culinare » Mancaruri gatite » Vinete cu ceapa maioneza si parmezan la cuptor

 

Vinete cu ceapa maioneza si parmezan la cuptor sunt nemaipomenit de gustoase. Se prepara destul de usor, iar combinatia vinete, maioneza, parmezan, busuioc confera acestui preparat culinar o savoare deosebita.

Vinete-cu-ceapa-maioneza-si-parmezan-la-cuptor

Ingrediente vinete cu ceapa maioneza si parmezan la cuptor:

  • 100 grame maioneza
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 450 grame vinete taiate in felii de 1 cm grosime
  • 80 grame pesmet
  • 80 grame parmezan ras
  • 2-3 lingurite busuioc uscat
  • Sare
  • Ulei

Preparare vinete cu ceapa maioneza si parmezan la cuptor:

  • Amestecati ceapa cu maioneza, apoi ungeti fiecare felie de vanata pe ambele parti cu aceasta compozitie.
  • Intr-un castron amestecati pesmetul, parmezanul, sarea si busuiocul. Dati feliile de vanata prin aceasta combinatie.
  • Ungeti cu putin ulei o tava de cuptor, asezati o hartie de copt si puneti in tava feliile de vinete pregatite anterior.
  • Dati tava de vinete cu ceapa maioneza si parmezan in cuptorul incins la 200 grade timp de 12-15 minute, scoateti tava, intoarceti vinetele pe cealalta parte si lasati-le inca 12-15 minute in cuptor sau pana se rumenesc.
  • Vinete cu ceapa maioneza si parmezan la cuptor sunt o delicatesa culinara si se pot servi alaturi de o salata.
Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.