Piept de pui la tigaie cu legume

Reteta piept de pui la tigaie cu legume se poate servi atat la masa de pranz, cat si la cina. Din ingredientele de mai jos se obtin 2 portii piept de pui la tigaie cu legume.

Pui la tigaie cu ardei si paprika

Ingrediente piept de pui la tigaie cu legume:

  • 250 grame piept de pui file taiat in bucatele
  • 1 ceapa marime medie tocata marunt
  • 1 dovlecel curatat de coaja taiat cuburi
  • 1 morcov curatat de coaja taiat rondele subtiri
  • 3-4 tulpini de telinatelina inclusiv frunzele acestora tocate marunt
  • 1 ardei gras rosu taiat bucatele
  • 1 ardei gras verde taiat bucatele
  • Busuioc (proaspat sau uscat) 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel proaaspat tocat
  • Sare
  • Piper

Preparare piept de pui la tigaie cu legume:

  • 1. Puneti uleiul sa se incinga intr-o tigaie mare antiaderanta sau wok
  • 2. Adaugati in tigaie bucatile din piept de pui condimentate cu sare si piper, si lasati-le sa se rumeneasca usor pe toate partile timp de 5-6 minute, amestecandu-le din cand in cand cu o lingura de lemn
  • 3. Puneti in tigaie ceapa, dovlecelul, rondelele de morcov, ardeiul gras rosu, ardeiul gras verde; mixati ingredientele si lasati-le sa fiarba la foc mic timp de 10-15 minute
  • 4. Adaugati tulpinile si frunzele de telina ; condimentati pieptul de pui la tigaie cu busuioc proaspat tocat sau uscat (1 lingurita)
  • 5. Mixati ingredientele si lasati-le pe foc timp de inca 15-20 minute, avand grija sa amestecati pieptul de pui la tigaie cu legume din cand in cand
  • Cand serviti pieptul de pui la tigaie cu legume garnisiti cu patrunjel proaspat tocat. Acesta se poate servi alaturi de o salata simpla de rosii si castraveti.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Piept de pui la tigaie cu legume” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.