Negresa cu zmeura

5 Shares

Negresa cu zmeura este desertul perfect pentru iubitorii de brownies. Fructele usor acrisoare combinate cu ciocolata delicata alcatuiesc o prajitura exceptionala.

Ingrediente Negresa cu zmeura:

  • 170 g unt
  • 90 g ciocolata neagra
  • 90 g ciocolata cu lapte
  • 3 oua
  • 1 cana zahar
  • 130 g faina
  • 1 praf de sare
  • 150 g zmeura proaspata

Preparare Negresa cu zmeura:

  • Untul impreuna cu ciocolata se topesc pe bain-marie pana se obtine o compozitie omogena.
  • Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca cca. 10 minute.
  • Ouale se mixeaza cu zaharul pana se obtine o compozitie omogena.
  • Se adauga compozitia de ciocolata+unt , se mixeaza.
  • In final se adauga faina cernuta si praful de sare, se amesteca pana la omogenizare.
  • Compozitia se toarna intr-o tava de 24×24 cm, in care ati pus hartie de copt.
  • Deasupra se asaza zmeura uniform, apoi se impinge usor in aluat.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius 20 minute.
  • Negresa cu zmeura se lasa sa se raceasca complet, apoi se decoreaza cu zahar pudra si zmeura proaspata.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.