Chiftelute din carne de pui cu porumb

Chiftelute din carne de pui cu porumb sunt un aperitiv viu colorat, apetisant, si nu in ultimul rand,  deosebit de savuros. Au in plus avantajul ca se pot prepara indiferent de anotimp, si sunt foarte satioase. Se pot servi alaturi de o garnitura de piure de cartofi, orez alb sau salata de varza.

chiftelute-din-carne-de-pui-cu-porumb

Ingrediente Chiftelute din carne de pui cu porumb:

  • 2 piepti de pui file fierti
  • 200 grame boabe porumb din conserva, scurse de suc
  • 3 ardei copti curatati de pielita si seminte
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou batut
  • 2 linguri pesmet
  • Sare
  • Piper

Preparare Chiftelute din carne de pui cu porumb:

  • Tocati ardei copti in cubulete mici, taiati ceapa verde rondele.
  • Taiati pieptii de pui fierti in bucatele cat mai mici.
  • Puneti intr-un castron toate ingredientele (bucatelele de piept de pui, boabele de porumb, cubuletele de ardei copti, rondelele de ceapa verde, pesmetul, oul batut, sarea, piperul.
  • Mixati-le cu grija pana cand obtineti o compozitie omogena, apoi formati din aceasta chiftelutele.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor, apoi aranjati pe aceasta chiftelutele din carne de pui cu porumb.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 175 grade celsius timp de 25 minute, sau pana cand se rumenesc.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.