Chiftelute cu sos alb si paste

Chiftelute cu sos alb si paste sunt delicioase si foarte consistente. Puteti sa le serviti ca fel principal de mancare, dar si ca aperitiv.

Chiftelute cu sos alb si paste

Ingrediente Chiftelute cu sos alb si paste:

  • 450 grame carne tocata de porc
  • 300 grame parmezan ras
  • 80 grame pesmet
  • 120 grame iaurt simplu
  • 1 ou
  • 250 grame paste fettuccine
  • 90 grame unt
  • 500 grame smantana
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • Chives tocate marunt

Preparare Chiftelute cu sos alb si paste:

  • Intr-un castron amestecati carnea tocata de porc cu 50 grame parmezan, pesmetul, iaurtul, oul batut, cimbrul, oragano, sarea, piperul pana obtineti o compozitie omogena.
  • Formati chiftelutele si asezati-le intr-o tava in care in prealabil ati pus o hartie de copt.
  • Lasati-le in cuptorul incins la 160 grade timp de 20-25 minute.
  • Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, clatiti-le , strecurati-le.
  • Intr-o tigaie mare topiti untul, adaugati smanatana, restul de parmezan ras; lasati-le la foc mic 2-3 minute pana se topeste branza, apoi adaugati chiftelutele si acoperiti-le cu sosul obtinut.
  • Puneti pastele intr-un vas, apoi turnati sosul alb si chiftelutele peste acestea.
  • Deasupra presarati chives-ul tocat marunt.
  • Chiftelute cu sos alb si paste se servesc calde.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.