Chiftele din conopida cu branza cheddar

Chiftelele din conopida cu branza cheddar sunt un deliciu culinar usor de preparat pe care o puteti servi alaturi de maioneza sau sos Remoulade.

chiftele din conopida cu branza cheddar

Ingrediente chiftele din conopida cu branza cheddar:

  • 175 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ou
  • 120 ml lapte
  • 15 grame unt topit
  • 1 conopida marime medie taiata in bucati
  • 225 grame branza cheddar rasa
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit

Preparare chiftele din conopida cu branza cheddar:

  • Curatati conopida, taiati-o in buchetele, spalati-o, apoi tocati marunt fiecare buchetel in parte.
  • Preparati un aluat omogen din faina, praf de copt, oul batut, lapte, unt, sare, piper.
  • Adaugati apoi restul ingredientelor, mixati si lasati compozitia obtinuta la frigider cel putin o ora.
  • Luati cu lingura din compozitie, formati chiftelele si prajiti-le intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumenesc.
  • Dupa ce le scoateti presarati putina sare peste chiftelele din conopida cu branza cheddar. Se servesc calde.
Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.