Omleta cu bacon spanac si branza de capra

Omleta cu bacon spanac  si branza de capra  poate constitui un mic dejun delicios si usor de preparat, dar si un aperitiv consistent pentru masa de pranz.

Omleta cu bacon spanac  si branza de capra
Ingrediente Omleta cu bacon spanac si branza de capra:

  • 4 feliute de bacon taiate cubulete
  • 50 grame spanac proaspat taiat in bucatele
  • 1 ardei gras rosu curatat de seminte si nervuri taiat julien
  • 7-8 rosii cherry taiate pe jumatate
  • 10 oua
  • 120 grame branza de capra sfaramata usor cu o furculita
  • 1/2 cana lapte cu cat mai putina grasime
  • Sare
  • Piper
  • Chives proapat tocat pentru garnisire

Preparare Omleta cu bacon spanac si branza de capra:

  • Incingeti cuptorul la 170 grade Celsius.
  • Intr-un castron mare bateti bine ouale, apoi adaugati lapte si condimentati cu sare si piper.
  • Incingeti uleiul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu.
  • Adaugati baconul in tigaie si lasati-l sa se rumeneasca (cca. 3-4 minute).
  • Scurgeti din grasimea de bacon formata, lasand insa in jur de o lingura in tigaie, si adaugati spanacul.
  • Mixati pana cand spanacul se inmoaie (cca.2 minute).
  • Adaugati in tigaie ardeiul gras si mixul de oua+lapte+condimente.
  • Mixati usor ingredientele, iar deasupra aranjati jumatatile de rosii cherry si branza de capra, pe toata suprafata omletei.
  • Lasati-le pe foc cca. 4 minute, apoi dati tigaia in cuptorul incins pentru 10-12 minute sau pana cand Omleta cu bacon spanac si branza de capra este inghegata.
  • Garnisiti cu chives si serviti imediat.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.