Croasante aperitiv cu oua si branza

Un mic dejun perfect il puteti obtineti preparand delicioasele Croasante aperitiv cu oua si branza. Se fac foarte rapid, sunt consistente si extraordinar de savuroase.

croasante-aperitiv-cu-oua-si-branza

Ingrediente Croasante aperitiv cu oua si branza:

  • 2 croasante
  • Putin unt
  • 4 oua
  • 30 grame branza tare rasa (cheddar, cascaval, telemea, etc.)
  • 1 lingura smantana lichida
  • Cateva fire chives tocate marunt

Preparare Croasante aperitiv cu oua si branza:

  • Puneti croasantele in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cateva minute, pana cand preparati ouale jumari.
  • Puneti o tigaie antiaderenta la foc mic si adaugati untul pentru a se topi in aceasta.
  • Spargeti ouale in tigaie si bateti-le continuu cu ajutorul unui tel sau a unei furculite.
  • Dupa 1-2 minute luati tigaia de pe foc si mixati in continuare.
  • Adaugati smatana lichida, puneti tigaia din nou pe foc, amestecati inca 1 minut, luati-o din nou de pe foc si mixati pana cand aceasta se incorporeaza.
  • Puneti iar tigaia pe foc, mixati inca 1-2 minute sau pana cand ouale sunt complet facute.
  • Luati apoi tigaia de pe foc si adaugati branza rasa, mixati pana cand aceasta se topeste.
  • Condimentati ouale jumari cu sare, piper si chives tocat.
  • Scoateti croasantele din cuptor, dupa ce ouale jumari sunt gata, si taiati-le pe verticala, dar nu in totalitate, astfel incat sa rezulte un buzunaras pe care sa-l umpleti cu ouale preparate anterior.
  • Serviti calde Croasantele aperitiv cu oua si branza.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.