Omleta cu carnati afumati si ceapa

Omleta cu carnati afumati si ceapa se prepara foarte rapid si este nemaipomenit de savuroasa. Puteti adauga si alte ingrediente daca le aveti la indemana (ciuperci, ardei, etc.).

Omleta cu carnati afumati si ceapa

Ingrediente Omleta cu carnati afumati si ceapa:

  • 600 grame cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 200 grame carnati semi-afumati taiati in felii
  • 4 oua
  • Sare
  • Piper
  • Unt
  • Ulei

Preparare Omleta cu carnati afumati si ceapa:

  • Curatati cartofii de coaja, spalati-i si taiati-i in rondele.
  • Fierbeti-i in apa cu sare timp de 15 minute, apoi strecurati-i.
  • Taiati ceapa in rondele subtiti si prajiti-o timp de cateva minute intr-o tigaie in care ati pus 1-2 linguri ulei.
  • Dupa ce prajiti rondelele de ceapa, scoateti-le pe o farfurie.
  • In aceeasi tigaie prajiti 2-3 minute pe fiecare parte feliile de carnati, apoi adaugati si feliile de cartofi partial fierte anterior si prajiti-le toate (feliile de cartofi si de carnati) inca 1-2 minute.
  • Luati o tava ceramica sau Jena de cuptor si ungeti-o cu putin unt.
  • Aranjati in interiorul acesteia feliile de cartofi si de carnati prajite anterior.
  • Bateti cele 4 oua impreuna cu sare si piper.
  • Turnati omleta obtinuta peste ingredientele din tava ceramica.
  • Deasupra decorati cu rondelele de ceapa prajite anterior.
  • Dati Omleta cu carnati afumati si ceapa in cuptorul incins la 170 grade celsius timp de 20-25 minute.
  • Cand serviti puteti decora cu patrunjel proaspat tocat, salvie sau chiar cu frunze de menta.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.