Briose cu crenvusti
Un mic dejun rapid sau o cina copioasa le obtineti preparand delicioase Briose cu crenvusti. Sunt incredibil de gustoase, fragede, si cel mai important, se pregatesc foarte usor.
Ingrediente Briose cu crenvusti:
- 3 linguri boabe de de porumb
- 1 lingura maioneza
- 1 varf cutit oregano uscat
- 125 grame faina
- 1 lingurita praf de copt
- 100 grame branza tare rasa (gouda, cascaval, etc.)
- 1 ou
- 100 ml lapte
- 3 crenvusti
- Sare
- Piper
Preparare Briose cu crenvusti:
- Pregatiti o forma de briose din silicon.
- Intr-un castron mixati boabele de porumb cu maioneza si oregano.
- Intr-un alt castron mai mare, mixati faina cu praful de copt, branza rasa, oul batut, laptele.
- Se condimenteaza cu sare si piper.
- Puneti in fiecare forma de briosa din silicon o lingura din compozitia cu faina-branza-ou-lapte, iar deasupra jumatate de lingura din compozitia porumb-maioneza-oregano (ies in jur de 9 briose).
- Impartiti crenvusti in 3 parti egale si asezati cate o bucata pe fiecare din cele 9 briose.
- Dati tava de briose cu crenvusti in cuptorul incins la 190 grade Celsius timp de 18-20 minute.
- Se servesc calde cu ketchup deasupra.