Sufleu de spanac cu smantana

Sufleul de spanac cu smantana este o delicatesa culinara foarte usor de preparat. E satios, aspectuos si bineinteles foarte gustos.

sufleu de spanac cu smantana

Ingrediente Sufleu de spanac cu smantana:

  • 450 grame spanac congelat maruntit (il decongelati si il scurgeti bine de apa)
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 250 grame smantana
  • 3 oua (separati galbenusurile de albusuri)
  • 80 grame pesmet
  • Sare

Preparare Sufleu de spanac cu smantana:

  • Incingeti cuptorul la 180 grade.
  • Puneti intr-o cratita spanacul decongelat, scurs  impreuna cu ceapa; lasati-le la foc mic timp de 5 minute amestecand continuu, apoi puneti-le pe o strecuratoare, scurgeti-le bine de apa si puneti-le intr-un castron.
  • Incorporati pe rand galbenusurile, smantana si sarea.
  • Bateti albusurile spuma si  turnati-le in castron , adaugati pesmetul, incorporati bine ingredientele pana obtineti o compozitie omogena.
  • Puneti sufleul de spanac  cu smantana intr-un vas ceramic sau intr-un vas Jena rotund, si dati-l in cuptorul incins  timp de 45 minute.
  • Sufleul de spanac cu smantana la cuptor se serveste cald.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Sufleu de spanac cu smantana” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.