Chiftele din orez

56 Shares

Un aperitiv rapid, si in acelasi timp o cina consistenta o puteti obtine prepanad delicioasele Chiftele din orez. Se servesc calde sau reci alaturi de salata verde.

Chiftele din orez

Ingrediente Chiftele din orez:

  • 350 g orez fiert
  • 1 galbenus
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 ou batut
  • Faina
  • Sare
  • Piper
  • Pesmet
  • Ulei

Preparare Chiftele din orez:

  • Orezul fiert se pune intr-un castron impreuna cu galbenusul de ou, patrunjelul tocat, sarea, piperul.
  • Se amesteca bine ingredientele, pana obtineti o compozitie ferma (daca nu este, adaugati putin pesmet).
  • Din amestecul obtinut se formeaza bilute de dimensiunea unei caise.
  • Fiecare biluta se da apoi prin faina, oul batut si pesmet.
  • Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca.
  • Chiftelutele din orez se prajesc in uleiul incins pe ambele parti pana cand se rumenesc.
  • Se scot apoi pe o farfurie intinsa in care puneti hartie prosop pentru a absorbi din grasime.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.