Tocanita de vitel cu legume

Tocanita de vitel cu legume este o mancare simpla, insa foarte gustoasa datorita combinatiei de legumele si mirodenii folosite:  ceapa, morcovi, telina, piper, paprika.

Tocanita de vitel cu legume

Ingrediente Tocanita de vitel cu legume:

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 80 grame pasta de tomate
  • 3 cepe taiate cubulete
  • 1 lingura ulei
  • 50 grame faina
  • 100 grame bacon taiat cubulete
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 1 telina taiata in bucatele
  • 200 ml vin rosu
  • 1/2 cana apa
  • Sare
  • Piper
  • Paprika

Preparare Tocanita de vitel cu legume:

  • Taiati pulpa de vitel in cubulete de cca. 3×3 cm.
  • Caliti ceapa si impreuna cu cubuletele de bacon intr-o tigaie in care ati pus o lingura ulei.
  • Dupa ceapa s-a rumenit, adaugati cubuletele de pulpa de vita in tigaie.
  • Mixati, apoi adaugati rondelele de morcovi si bucatelele de telina.
  • Condimentati ingredientele cu sare, piper si paprika dupa gust.
  • Turnati vinul rosu si apa.
  • Adaugati pasta de tomate, mixati si lasati ingredientele sa fiarba acoperite cu un capac la foc mic timp de 25-30 minute, avand grija sa le amestecati din cand in cand.
  • In final, cand sosul scade si carne este fiarta, adaugati faina.
  • Mixati si mai lasati tocanita pe foc pana cand sosul se ingroasa.
  • Serviti Tocanita de vitel cu legume alaturi de cartofi fierti, orez sau paste.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.