Tocanita cu vita si ardei

Tocanita cu vita si ardei este o mancare savuroasa si  consistenta. Se serveste alaturi de cartofi natur si o salata simpla, sau muraturi.

Tocanita cu vita si ardei

Ingrediente Tocanita cu vita si ardei:

  • 600 grame pulpa de vita taiata in bucatele
  • 1 ceapa
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • 2 rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • ½ lingurita boia dulce

Preparare Tocanita cu vita si ardei:

  • Taiata ceapa marunt si caliti-o intr-o cratita in care incins in prealabil uleiul de masline.
  • Cand ceapa s-a rumenit luati cratita de pe foc si adaugati bucatile de carne de vita, boiaua, ardeii grasi taiati fasii subtiri.
  • Amestecati ingredientele usor si lasati-le timp de 10 minute sa se asezoneze, apoi puneti cratita la foc mic si adaugati rosiile taiate in bucati, condimentati cu sare.
  • Lasati tocana de vita sa fiarba la foc mic timp 1 1/2 – 2 ore, amestecand din cand in cand ingredientele, si adaugand putina apa calda daca este nevoie.
  • Tocanita cu vita si ardei se serveste calda impreuna cu o garnitura de cartofi natur.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „Tocanita cu vita si ardei” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.