Sparanghel sote cu bacon si mustar Dijon

Agendautila » Retete culinare » Mancaruri gatite » Sparanghel sote cu bacon si mustar Dijon

 

Sparanghel sote cu bacon si mustar Dijon este un preparat culinar foarte gustos, usor de efectuat. Se poate servi ca atare alaturi de o salata simpla sau ca si garnitura langa un Cotlet de porc cu sos de Blue Cheese sau  alaturi de un  Cotlet de porc la tigaie cu rozmarin si vermut.

. sparanghel sote cu bacon si mustar dijon
Alte retete garnituri pentru friptura :

Ingrediente Sparanghel sote cu bacon si mustar Dijon:

  • 2 felii de bacon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 manunchi de sparanghel – taiati captele tari, apoi taiati in jumatate firele de sparanghel
  • ½ lingura mustar Dijon
  • Patrunjel tocat
  • Sare
  • Piper

Preparare Sparanghel sote cu bacon si mustar Dijon:

  • Puneti uleiul sa se incinga intr-o tigaie la foc mediu.
  • Caliti feliile de bacon pe care in prealabil le-ati taiat in feliute mai mici timp de  1-2 minute amestecand continuu.
  • Puneti bucatile de bacon  rumenite pe o farfurie pe care ati pus o hartie prosop pentru a absorbi din grasime.
  • Adaugati in tigaia in care ati calit baconul firele de sparanghel taiate si caliti-le amestecand continuu timp de  4-5 minute.
  • Adaugati mustarul Dijon, sarea si piperul, mixati ingredientele.
  • Presarati deasupra sparanghelului sote cu bacon si mustar Dijon patrunjelul tocat marunt si amestecati usor ingredientele.
  • Se serveste imediat.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Sparanghel sote cu bacon si mustar Dijon” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.