Piure de spanac cu smantana

Agendautila » Retete culinare » Garnituri pentru fripturi » Piure de spanac cu smantana

 

Piure de spanac cu smantana este o garnitura ideala la orice tip de friptura, ce se prepara foarte rapid si usor. Din ingredientele de mai jos se obtin in jur de 4 portii piure de spanac cu smantana.

Piure de spanac cu smantana

Alte retete piure de legume :

Ingrediente piure de spanac cu smantana:

  • 30 grame unt
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 1 lingura faina
  • 300 grame spanac tocat congelat, pe care il decongelati si il scurgeti bine de apa
  • 350 ml apa/supa de pui
  • 120 ml smantana
  • Sare

Preparare piure de spanac cu smantana:

  • Puneti untul intr-o tigaie sa se topeasca, apoi   caliti ceapa  timp de 3-4 minute, adaugati usturoiul caliti-l 1 minut, apoi amestecati ingredientele din tigaie cu faina.
  • Puneti spanacul decongelat si scurs bine de apa, supa de pui/apa, smantana si sarea.
  • Mixati bine ingredientele si lasati-le sa fiarba la foc mic timp de  5-7 minute.
  • Piureul de spanac cu smantana se serveste cald ca si garnitura langa : Piept de pui cu usturoi si parmezan, Chiftelute de pui picante sau Friptura de porc cu sos de mustar si miere.
Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.