Piept de pui pane cu ardei si branza

Un pranz delicios, usor de facut, il obtineti preparand delicioasele felii de Piept de pui pane cu ardei si branza. Se pot servi alaturi de cartofi natur, orez simplu, ori o salata mixta.

piept-de-pui-pane-cu-ardei-si-branza
Ingrediente Piept de pui pane cu ardei si branza:

  • 1 piept mare de pui sau doua mai mici file
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 1/2 ardei gras (rosu, verde, galben)
  • 150 grame branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mari
  • Sare
  • Piper
  • Verdeata proaspata tocata marunt (marar/patrunjel)

Garnisire:

  • Ceapa verde tocata marunt (partea verde)

Preparare Piept de pui pane cu ardei si branza:

  • Feliati pieptul sau pieptii de pui in felii subtiri, apoi condimentati-le cu sare si piper.
  • Spalati ardeii, taiati-i in cubulete.
  • Intr-un castron bateti ouale, apoi incorporati faina.
  • Mixati pana cand obtineti o compozitia omogena.
  • Se adauga bucatelele de ardei si feliile de piept de pui.
  • In final adaugati branza si verdeata tocata marunt, mixati.
  • Puneti uleiul sa se incinga intr-o tigaie mare.
  • Prajiti feliile de piept de pui pane cu ardei si branza pe ambele parti pana cand sunt facute.
  • Asezati-le apoi pe o farfurie in care ati pus prosop de hartie, pentru a mai absorbi din grasime.
  • Garnisiti-le cu ceapa verde tocata marunt si serviti-le cat sunt calde.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.