Gogosele cu spanac

Agendautila » Retete culinare » Idei de aperitive » Gogosele cu spanac

 

Gogoselele cu spanac sunt un aperitiv rapid, satios si foarte savuros. Din ingredientele de mai jos se  obtin in jur de 8-10 gogosele cu spanac.

gogosele cu spanac

Alte Idei de aperitive:

Ingrediente gogosele cu spanac:

  • 500 grame spanac deja fiert (crud sau congelat)
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • Pesmet
  • Faina
  • Sare
  • Piper
  • Unt

Preparare Gogosele cu spanac:

  • Taiati ceapa fin si amestecati-o cu spanacul tocat marunt.
  • Condimentati cu sare si piper, adaugati un ou batut, putin pesmet si amestecati  ingredientele pana obtineti o compozitie omogena.
  • Cu ajutorul mainilor formati gogoselele cu  spanac, dati-le prin faina, apoi prin oul ramas batut si apoi prin pesmet.
  • Intr-o tava de cuptor in care ati pus o hartie de cuptor asezati gogoselele formate anterior si puneti pe fiecare putin unt.
  • Dati tava in cuptorul incins la 200 grade timp de 15 – 20 minute sau pana se rumenesc gogoselele.
  • Se servesc calde alaturi de o salata de cruditati.
  • Aceste aperitive delicioase pot constitui un  aperitiv ideal pentru masa de Craciun sau pentru orice sarbatoare.
  • Nota: Dupa ce ati scos din cuptor gogoselele cu spanac puteti presara deasupra putin parmezan sau cascaval ras.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii la aceasta reteta va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.