Cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar

Agendautila » Retete culinare » Preparate din carne de porc » Cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar

 

Cotletele de porc la tigaie cu sos de mustar reprezinta o reteta excelenta de friptura din carne de porc. Se prepara usor, sunt consistente si  delicioase.

cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar1

Ingrediente Cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar:

  • 2 cotlete de porc fara os
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei masline
  • 50 grame faina de migdale (sau orice alt tip de  faina)
  • 100 ml supa de pui
  • 3 linguri smantana sau lapte
  • 1 lingura mustar Dijon

Preparare Cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar:

  • Condimentati cotlete de porc pe ambele parti cu sare si piper, apoi dati-le prin faina de migdale pe care in prealabil ati pus-o pe o farfurie.
  • Intr-o tigaie in care ati pus uleiul de masline prajiti timp de 7-8 minute cotletele de porc, pe fiecare parte.
  • Cand sunt gata scoateti-le pe o farfurie si acoperiti-le sa nu se raceasca.

cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar2cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar3

  • In tigaia in care ati prajit cotletele  adaugati supa de pui, iar peste 2 minute adaugati smantana si mustarul ; lasati sosul sa fiarba foc la minim.timp de 2-3 minute, apoi turnati-l peste cotelete de porc prajite anterior.
  • Cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar se servesc calde alaturi de o salata simpla de varza alba sau de rosii.

cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar4

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Cotlete de porc la tigaie cu sos de mustar” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.