Piure de conopida

 

Reteta Piure de conopida este o reteta de garnitura pentru orice tip de fruptura. Acesta inlocuieste cu succes piureul de cartofi, mai ales ca nu contine amidon si are mult mai putine calorii (jumatate din caloriile piureului de cartofi!).

piure de conopida

Din ingredientele de mai jos se obtin 6 portii piure de conopida.

Alte retete piure de legume :

Ingrediente piure de conopida:

1 conopida marime medie taiata in buchetele
2-3 linguri smantana
20 grame unt
Sare
Piper
Patrunjel proaspat tocat

Preparare piure de conopida:

  • Fierbeti conopida taiata buchetele in apa cu sare timp de 10 – 15 minute.
  • Luati apoi buchetelele si puneti-le in robotul de bucatarie, adaugati 2-3 linguri din apa in care ati fiert conopida si mixati cu blenderul timp de  15-20 secunde pana cand aceasta devine ca o crema.
  • Adaugati smantana si untul.
  • Mixati timp de inca 5-10 secunde.
  • Piureul de conopida se condimenteaza apoi cu sare si piper si se garniseste cu patrunjel proaspat tocat.
  • Se poate servi langa orice tip de friptura, la fel ca si piureul de cartofi, dar si alaturi de o salata mixta.
  • O portie piure de conopida de 200 grame contine 110 calorii, timpul de preparare necesra acestei retete este de 10-15 minute.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Piure de conopida” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.