Mini Europe Bruxelles

Mini Europe  Bruxelles adaposteste peste 350 de monumente in miniatura din toata Europa. El se afla in parcul de distractii Brupark alaturi de Atomium Bruxelles, Water Park si Amusement Park.

mini europe bruxelles1

Toate acestea le puteti vedea intr-o excursie de o zi mai ales daca aveti copii si nu-i puteti duce in 80 de orase intr-o singura calatorie…Aici in maxim 4 ore le puteti arata cele mai frumoase obiective turistice din Europa fara sa va urcati in avion…

mini europe bruxelles2mini europe bruxelles3mini europe bruxelles5

Mini Europe a fost inaugurat in 1989 de Printul Philip. Cei 24 km patrati ai parcului contin modele la scala 1:25 ale unor cladiri, monumente si locuri importante din orasele Europei (Turnul Eiffel, Palatul Mogosoaia, Big Ben, Basilica Sacre Coeur, Palatul Dogilor, zidul Berlinului, etc.) Va puteti plimba prin Grand Place acum iar peste un minut puteti vedea Muntele Vezuviu erupand… Toate miniaturile sun construite sa reziste la ploaie, soare, zapada si grindina deoarece sunt amplasate intr-un spatiu exterior.

mini europe bruxelles6mini europe bruxelles7mini europe bruxelles8mini europe bruxelles9Desi niciodata nu va inlocui experienta reala de a vizita locuri istorice din Europa, Mini Europe Bruxelles le are pe toate in acelasi loc si va permite sa le comparati una cu cealalta, de asemenea va ofera informatii concise despre fiecare cladire in parte si despre stilul arhitectural al oraselor europene.

mini europe bruxelles11mini europe bruxelles10mini europe bruxelles12

In lunile iulie si august Mini Europe Bruxelles  este deschis zilnic intre 9.30 si 20. Iarna si primavara este deschis intre 9.30 si 18. Pretul unui bilet pentru adulti este de 14.2 euro. Daca va cumparati un bilet combinat cu care puteti vizita si Atomium Bruxelles (11 euro) atunci platiti pentru ambele doar 23.40 euro.

Please follow and like us:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.