Ficat prajit cu ceapa

Agendautila » Retete culinare » Mancaruri gatite » Ficat prajit cu ceapa

 

Ficatul prajit cu ceapa este o mancare absolut delicioasa, foarte usor de preparat. Aroma cepei si a vinului alb ii dau un gust aparte ficatului de porc.

Din ingredientele de mai se obtin 4 portii de Ficat prajit cu ceapa.

ficat prajit cu ceapa1

Ingrediente Ficat prajit :

  • 4 felii ficat de porc
  • 3 cepe mari
  • ½ pahar vin alb
  • Ulei
  • Sare
  • Piper

Preparare Ficat prajit cu ceapa:

  • Taiati ceapa julien si caliti-o intr-o tigaie cu ulei timp de 4-5 minute.
  • Turnati vinul alb si lasati ingredientele  sa fiarba la foc mic 10-15 minute.
  • Adaugati apoi feliile de ficat de porc si prajiti-le timp de  7-8 minute, avand grija sa le intoarceti pe ambele parti.
  • Ficatul prajit cu ceapa se poate servi langa o salata mixta sau langa o garnitura de cartofi, orez sau mazare.

ficat prajit cu ceapa2ficat prajit cu ceapa3

  • O portie de Ficat prajit cu ceapa de 150 grame contine 300 de calorii.
  • Timpul de preparare necesar acestei retete este de 5 minute, iar timpul de gatire de 30 de minute.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „Ficat prajit cu ceapa” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.