Carnaciori in foietaj

Un aperitiv perfect la orice ocazie sunt deliciosii Carnaciori in foietaj. Se prepara foarte usor si rapid din doar 4 ingrediente.

carnaciori in foietaj

Ingrediente Carnaciori in foietaj:

  • Foaie de foietaj
  • 8 carnati taiati pe jumatate (se obtin 16 bucati)
  • 1 ou batut
  • Seminte de mac

Preparare Carnaciori in foietaj:

  • Incingeti cuptorul la 175 grade Celsius.
  • Se pune la decongelat o foaie de foietaj, apoi se taie in fasii putin mai inguste decat lungimea carnatilor taiati in bucati, si lungi cat sa se poate infasura in jurul acestora.
  • Fiecare bucata de carnat se inveleste intr-o fasie de foietaj.
  • Deasupra ungeti fiecare rulou cu putin ou, apoi presarati peste acestea cateva seminte de mac.
  • Puneti o foaie de copt intr-o tava dreptunghiulara de cuptor.
  • Asezati apoi cei 16 carnaciori in foietaj obtinuti anterior.
  • Dati carnaciorii in foietaj in cuptorul incins timp de 20 minute sau pana cand acestia se rumenesc.
  • Serviti-i calzi.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.