Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie
Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie este foarte gustoasa datorita combinatiei de mirodenii folosite. Din ingredientele de mai jos se obtin 6 portii de supa de naut.
Ingrediente Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie:
- 250 grame naut
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 1 morcov mare
- 2 ramuri de rozmarin
- 2-3 frunze de salvie
- 5-6 rosii uscate
- 2 litri de apa
- 2 linguri ulei
- Sare
Preparare Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie:
- Spalati boabele de naut si puneti-le sa stea la inmuiat timp de o noapte.
- Intr-o cratita caliti in 2 linguri de ulei usturoiul, ceapa si morcovul tocate marunt, rozmarinul si salvia.
- Adaugati boabele inmuiate de naut si lasati-le sa fiarba in cei 2 litri de apa timp de aproximativ 1 ora.
- In final puneti rosiile uscate si lasati supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie sa mai fiarba timp de 15 minute, avand grija sa mai completati cu apa daca este cazul.
- O portie de supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie de 300 de grame contine 280 de calorii.
Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie” va invitam sa completati formularul de mai jos.