Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie

1 Shares

Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie este foarte gustoasa datorita combinatiei de mirodenii folosite. Din ingredientele de mai jos se obtin 6 portii de supa de naut.

Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie

Ingrediente Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie:

  • 250 grame naut
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 2 ramuri de rozmarin
  • 2-3 frunze de salvie
  • 5-6 rosii uscate
  • 2 litri de apa
  • 2 linguri ulei
  • Sare

Preparare Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie:

  • Spalati boabele de naut si puneti-le sa stea la inmuiat timp de o noapte.
  • Intr-o cratita caliti in 2 linguri de ulei usturoiul, ceapa si morcovul tocate marunt, rozmarinul si salvia.
  • Adaugati boabele inmuiate de naut si lasati-le sa fiarba in cei 2 litri de apa timp de  aproximativ 1 ora.
  •  In final puneti rosiile uscate si lasati supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie sa mai fiarba  timp de 15 minute, avand grija sa mai completati cu  apa daca este cazul.
  • O portie de supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie de 300 de grame contine 280 de calorii.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Supa de naut cu usturoi rozmarin si salvie” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.