Placinta de legume cu cas

 

Placinta de legume cu cas este o delicatesa culinara foarte savuroasa. Se prepara usor din cateva legume si branzeturi.

Se poate servi atat la masa de pranz, cat si la cina, ca aperitiv sau ca fel principal de mancare.

placinta de legume cu cas5

Ingrediente placinta de legume cu cas:

  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 zucchini/dovlecel
  • 200 grame cas
  • 1 ou
  • 40 grame cascaval ras
  • 10 grame pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Ulei

Preparare placinta de legume cu cas:

  • Intr-o cratita fierbeti legumele curatate de coaja si taiate in bucati mari timp de 20-25 minute.
  • Scurgeti apa si taiati legumele fierte in bucati mai mici, puneti-le intr-o farfurie, adaugati oul batut, casul taiat bucatele, jumatate din cascavalul ras, sare si piper.
  • Amestecati ingredientele cu grija.

placinta de legume cu cas4placinta de legume cu cas3

  • Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei, turnati aceasta compozitie, presarati deasupra restul de cascaval ras, pesmetul si cateva bucatele de unt.
  • Puneti tava in cuptorul incins la 180 grade timp de 25 minute.
  • Lasati sa se raceasca, apoi taiati placinta de legume cu cas.

placinta de legume cu cas2placinta de legume cu cas1

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „ Placinta de legume cu cas” va invitam sa completati formularul de mai jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.