Budinca din paine bacon ciuperci

Budinca din paine bacon ciuperci este perfecta pentru o cina apetisanta si consistenta. Puteti folosi alte tipuri de branza (cascaval, mozzarella, etc.) in locul branzei cheddar.

Budinca din paine bacon ciuperci

Ingrediente Budinca din paine bacon ciuperci:

  • 10 felii de paine
  • 150 grame branza cheddar rasa
  • 10 oua
  • 4 cani lapte
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 8 felii de bacon taiat bucatele
  • 100 grame ciuperci feliate
  • 1 rosie mare tocata marunt
  • 1 ardei gras verde curatat de seminte si nervuri, taiat in bucati
  • Sare
  • Piper

Preparare Budinca din paine bacon ciuperci:

  • Indepartati coaja de pe feliile de paine, apoi rupeti miezul in bucatele.
  • Asezati bucatelele de miez de paine pe fundul unei tavi dreptunghiulare Jena.
  • Deasupra acestora presarati branza pe intreaga suprafata a tavii de copt.
  • Intr-un castron mixati ouale impreuna cu laptele, praful de usturoi, sarea, piperul.
  • Turnati compozitia astfel obtinuta peste miezul de paine si branza cheddar din tava Jena.
  • Deasupra asezati bucatelele de bacon, ciupercile, rosiile si ardeiul verde gras.
  • Lasati tava Jena sa stea la temperatura camerei 8 ore.
  • Dupa ce au trecut cele 8 ore, dati budinca in cuptorul incins la 165 grade celsius timp de o ora sau pana cand aceasta se rumeneste si incheaga.
  • Serviti Budinca din paine bacon ciuperci imediat.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.