Spaghete cu pesto de sfecla si branza cu mucegai

O cina rapida, frumos colorata, savuroasa, si nu in ultimul rand satioasa, o obtineti preparand delicioasele Spaghete cu pesto de sfecla si branza cu mucegai.

Spaghete cu pesto de sfecla si branza cu mucegai
Ingrediente Spaghete cu pesto de sfecla si branza cu mucegai:

  • 250 grame spaghete
  • 2 bucati sfecla
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri seminte de pin
  • Sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 30 grame parmezan ras
  • Branza cu mucegai (Roquefort, Danish Blue, etc.) taiata in bucatele
  • Sare
  • Piper

Preparare Spaghete cu pesto de sfecla si branza cu mucegai:

  • Inveliti bucatile de sfecla in folie de aluminiu si puneti-le in cuptorul incins la 180 grade timp de 30-40 minute sau pana cand acestea se inmoaie.
  • Lasati bucatile de sfecla sa se raceasca, apoi curatati-le de coaja si taiati-le in bucatele mici.
  • Mixati bucatelele de sfecla intr-un castronel cu usturoiul taiat bucatele, semintele de pin, sucul de lamaie, uleiul de masline, apoi puneti amestecul obtinut intr-un blender.
  • Adaugati sare si piper.
  • Mixati ingredientele in blender pana cand obtineti un sos pesto de sfecla omogen.
  • Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi clatiti-le si strecurati-le.
  • Asezati pastele fierbinti intr-un castron mare, apoi mixati-le cu sosul pesto de sfecla obtinut anterior.
  • Deasupra garnisiti cu parmezanul ras si branza cu mucegai taiata in bucatele.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.