Ciuperci crocante in aluat de branza

13 Shares

Savuroasele Ciuperci crocante in aluat de branza sunt perfecte pentru o cina rapida alaturi de o salata mixta, sau ca si aperitiv cald la o masa alaturi de prieteni.

Ciuperci crocante in aluat de branza

Ingrediente Ciuperci crocante in aluat de branza:

  • 400 grame ciuperci intregi
  • 3 oua
  • 50 grame branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mari
  • 1/2 lingurita oregano
  • 3 linguri faina
  • Sare
  • Piper
  • 4-5 linguri pesmet
  • Ulei pentru prajit

Preparare Ciuperci crocante in aluat de branza:

  • Bateti ouale, adaugati faina, oregano, sare, piper, branza rasa.
  • Se mixeaza cu telul sau mixerul pana cand obtineti un aluat de consistenta groasa.
  • Ciupercile se curata, se taie tulpinile, se spala, se sterg cu un prosop de hartie, apoi se inmoaie in aluat.
  • Se dau apoi prin pesmetul pus intr-o farfurie intinsa.
  • Uleiul se incinge bine intr-o tigaie si se prajesc in acesta ciupercile in aluat de branza pe ambele parti pana se rumenesc (puneti mult ulei, ciupercile in aluat trebuie sa „inoate” in ulei pentru a se praji corect).
  • Se aseaza apoi pe un platou pe care ati pus hartie prosop pentru a absorbi din grasime.
  • Se servesc calde.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.