Vitel la tigaie cu legume si mozzarella

Un pranz consistent, gustos si cu o paleta larga de culori, il obtineti preparand deliciosul Vitel la tigaie cu legume si mozzarella. Puteti inlocui carnea de vitel cu carne de pui, iar supa de vita cu supa de pui.

Vitel la tigaie cu legume si mozzarella

Ingrediente Vitel la tigaie cu legume si mozzarella:

  • 300 grame pulpa de vitel
  • 5 linguri ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei gras verde (spalat, curate de seminte si nervuri, taiat cubulete)
  • 1 ardei gras galben (spalat, curate de seminte si nervuri, taiat cubulete)
  • 500 ml supa de vita
  • 200 grame rosii cherry taiate pe sfert
  • 100 grame mozzarella taiata in bucatele
  • Sare
  • Piper

Preparare Vitel la tigaie cu legume si mozzarella:

  • Taiati carnea de vitel cubulete si caliti-o cateva minute in 2 linguri de ulei.
  • Curatati ceapa verde, spalati-o si taiati-o in rondele.
  • Adaugati bucatile de ceapa verde in tigaie.
  • Turnati in tigaie supa de vita si lasati ingredientele sa fiarba la foc mic timp de 25 minute, avand grija sa le amestecati din cand in cand.
  • Intre timp, caliti ardeii grasi, in cele 3 linguri de ulei ramase, intr-o alta tigaie pana cand acestia se inmoaie, condimentandu-i cu sare si piper.
  • Dupa ce ardeii s-au inmuiat, adaugatii in tigaia cu carne de vitel si ceapa verde (dupa ce au fiert timp de 25 minute).
  • Adaugati apoi in tigaie rosiile cherry taiate pe sfert si mozzarella taiata cuburi.
  • Lasati ingredientele pe foc inca 3-4 minute.
  • Serviti carnea de vitel la tigaie cu legume si mozzarella calda alaturi de orez fiert.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.