Paste cu piept de pui la gratar si busuioc

Agendautila » Retete culinare » Retete cu paste » Paste cu piept de pui la gratar si busuioc

 

 Paste cu piept de pui la gratar si busuioc este un preparat culinar cu  o savoare deosebita conferita de gustul aromat al busuiocului combinat cu smantana si parmezan.

Se pot servi atat la masa de pranz, dar sunt ideale si la cina.

paste cu piept de pui la gratar si busuioc

Ingrediente paste cu piept de pui la gratar si busuioc:

  • 4 piepti de pui la gratar taiati in fasii subtiri
  • 500 grame paste penne
  • 100 grame unt
  •  Sucul stors  de la 3 lamai
  •  200 grame de smantana
  • 100 grame Parmezan ras
  • 10 frunze de busuioc crud
  • Sare
  • Piper

Preparare paste cu piept de pui la gratar  si busuioc:

  • Fierbeti pastele penne conform instructiunilor de pe ambalaj, clatiti-le , apoi strecurati-le.

paste cu piept de pui la gratar si busuioc

  • Intr-o tigaie puneti untul sa se topeasca, adaugati sucul de la cele 3 lamai, amestecati.
  • Adaugati smantana, parmezanul ras si amestecati ingredientele pana se topeste branza.

Paste cu piept de  pui la gratar si busuioc3Paste cu piept de  pui la gratar si busuioc2

  • Intr-un castron mare puneti pastele,  turnati  apoi sosul preparat anterior, busuiocul tocat si fasiile de piept de pui preparate la gratar.
  • Puteti decora cu cateva frunzulite de busuioc.
  • O portie de 150 grame paste cu piept de pui la gratar  si busuioc la gratar  si busuioc  contine 450 de calorii.
  • Timpul de preparare al pastelor cu piept de pui si busuioc este de 10 minute, iar timpul de gatire 25 minute.

Nota: pieptul de pui se poate prepara si la cuptor, fiert sau prajit.

Daca aveti intrebari, comentarii, sugestii, la reteta „Paste cu piept de pui la gratar  si busuioc”  va invitam sa completati  formularul de mai jos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.