Ciuperci prajite cu unt si usturoi

Delicioasele Ciuperci prajite cu unt si usturoi sunt perfecta ca si garnitura pentru orice tip de friptura (pui, porc, vita, miel, rata, etc.). Se pot servi insa si ca atare alaturi de o salata de rosii sau de rucola.

Ciuperci prajite cu unt si usturoi

Ingrediente ciuperci prajite cu unt si usturoi:

  •  500 grame ciuperci proaspete
  • 2 linguri capere
  • 3 catei de usturoi pisati
  • 2 linguri ulei
  • 50 grame  unt taiat cubulete
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 legatura de patrunjel
  • Sare
  • Piper

Preparare ciuperci prajite cu unt si usturoi :

  • Amestacati ciupercile cu usturoiul, caperele, sarea si piperul intr-o tigaie antiaderenta in care ati incins uleiul in prealabil.
  • Adaugati bucatile de unt  si lasati ciupercile prajite sa fiarba la foc mic pana cand acestea se inmoaie , aproximativ 20-25 minute, amestecand din cand in cand.
  • Adaugati apoi zeama de lamaie si patrunjelul proaspat tocat.
  • Ciupercile prajite cu unt si usturoi se servesc imediat.
Please follow and like us:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.