Spaghete cu sos de ciuperci si smantana

spaghete cu sos de ciuperci si  smantana

Ingrediente:

120 grame ciuperci feliate
120 ml vin alb sec
250 grame smantana
1 lingurita tarhon uscat
2 fire de ceapa tocate marunt
1 lingura suc de lamaie
250 grame spaghete
Sare
Piper

Preparare:

Intr-o tigaie puneti ciupercile si vinul; lasati-le sa fiarba la foc mic pana cand cantitatea de vin se evapora pe jumatate. Adaugati smantana si tarhonul in tigaie, lasati-le sa fiarba si dupa 5 minute adaugati ceapa verde , sucul de lamaie, sarea si piperul, amestecati si luati tigaia de pe foc.
Intre timp fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj, strecurati-le. Puneti spaghetele intr-un castron, iar deasupra turnati sosul de ciuperci si smantana preparat anterior.

Spuneti-va parerea despre aceasta postare: