Supa crema de rosii si morcovi

Supa crema de rosii si morcovi este perfecta pentru zilele toride de vara. Hranitoare, sanatoasa si aromata, sunt atuurile acestui preparat culinar usor de facut.

Supa crema de rosii si morcovi

Ingrediente Supa crema de rosii si morcovi:

  • 700 g rosii decojite in suc propriu
  • 500 ml piure de rosii
  • 3 morcovi mari curatati de coaja, spalati, taiati in felii
  • 2 cepe
  • 1 lingura unt
  • 300-400 ml supa de legume/pui
  • Condimente: oregano, un varf cutit ghimbir, sare, piper

Preparare Supa crema de rosii si morcovi:

  • Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de unt pana se rumeneste usor, intr-o tigaie adanca.
  • Se adauga morcovii feliati.
  • Se lasa la foc mic 2-3 minute, apoi se toarna supa de legume/pui.
  • Se fierbe pana cand morcovii se inmoaie.
  • Se adauga apoi piureul de rosii si rosiile decojite in suc propriu, si se fierb cca. 15 minute.
  • Se lasa sa se raceasca putin, apoi se toarna tot continutul din tigaie intr-un blender.
  • Se adauga condimentele, se mixeaza pana se obtine o compozitie omogena.
  • Decorati Supa crema de rosii si morcovi cu piper negru si muguri de floarea soarelui.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.