Prajitura frageda cu coacaze si lichior de oua

Prajitura frageda cu coacaze si lichior de oua este un desert delicat, foarte usor de preparat. Lichiorul de oua confera finete acestei prajituri magnifice.

Prajitura frageda cu coacaze si lichior de oua

Ingrediente Prajitura frageda cu coacaze si lichior de oua:

  • 150 g unt/margarina
  • 1 1/2 cana zahar
  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 200 ml lichior de oua
  • 350 g coacaze rosii
  • 1 lingura amidon
  • Zahar pudra pt. decorare

Preparare Prajitura frageda cu coacaze si lichior de oua:

  • Mixati untul/margarina cu zaharul pana obtineti o crema omogena si zaharul se topeste.
  • Se adauga apoi alternativ cate un ou, si faina amestecata cu praful de copt, incorporand cu o spatula.
  • In final adaugati lichiorul de oua si coacazele date prin amidon.
  • Amestecati usor pana la omogenizare cu spatula.
  • Turnati aluatul obtinut intr-o tava de 20×27 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Se da in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius timp de cca. 40 minute.
  • Prajitura frageda cu coacaze si lichior de oua se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie patrate si se decoreaza cu zahar pudra.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.